Sunday, 1 December 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Jom Join segmen ni..


Tabik kat lyssa sebab dalam masa 3 tahun dah ada 58868 follower.. terbaek.. :)

Ejulz mula buka akaun blogger ni pada May 2009.. Entry pertama pada 18 November 2010..


Kenapa ejulz suka berblog?

1. Dapat tambah kenalan..
2. Dapat info2 menarik dan terkini..
3. Dapat berkongsi pengalaman dan info2..
4. Dapat hadiah2 dari rakan2 blogger.. ^_^

dan macam2 lagi.. x dpt nak listkan semua kat sini.. hehe


kali ni nak tag :








5 comments:

  1. Salam . Dari segmen yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  2. hai, blogger. nak minta tolong boleh? http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/exchange-link.html :)

    ReplyDelete
  3. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...