Friday, 31 May 2013

Kebab kebaboommmm!

Kebab kebabommmm!! hehe


Makan kebab je malam ni.. nak buat camne, ni je org bujang mampu buat.. hehe



xpe, yang penting layan Coffee Prince.. Episode 16 setakat ni.. hehe

Daaa.. sambung layan Coffee Prince dulu k.. hehe

Makan.. Makan.. Makan.. hehe

nampak x sedap kan? hehe.. ni makanan org  bujang mlm tadi..

malam ni nak mkn ape ek.. hehe

Wednesday, 29 May 2013

Coffee Prince

Malam2 camni layan cerita 'Coffee Prince' kat www.tonton.com.my.. hehe


Sambil2 tu,

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Nyumm! Nyummm! hehe


Tuesday, 28 May 2013

Selamat Hari Tua

Selamat Hari Tua untuk diri sendiri.. hehe


Terima kasih kepada yang sayang ejulz..

Terima kasih kepada yang menerima diri ejulz seadanya..

Terima kasih kerana selalu bagi nasihat kat ejulz..

Terima kasih di atas perkongsian ilmu di blog..

Terima kasih banyak2.. ^_^

Monday, 27 May 2013

Segment Follow Mollow Dan Menang

Dengan pantasnya tangan ni join segmen ni.. hehe.. Nak kamera lomo.. ^_^ hehe Nak join? Klik sini.. Join jangan x join.. Follow jangan x follow.. Mollow jangan x mollow.. hehehe

Sunday, 26 May 2013

First Giveaway by Nurin Aireen & Ieyra Ghani


klik banner untuk join

Assalamualaikum. Akhirnya tercapai jugak hasrat nak buat first GA tapi bukan sorang sorang tau. GA ni berpartner. Terima kasih tak terhingga kepada para sponsor yang sudi sponsor GA first kami ni. Hehe okay dah, malas nak berintro panjang panjang karang merapu ke bab lain. Dengan lafaz bismillah, kami merasmikan GA ni. Nak join GA first kiteorang? Klik banner kat atas. Hadiah-hadiah menarik menanti anda!




 Buku A Doctor In The House Tun Mahathir Biography bernilai RM100
 Buku Islamik
 Bling bling stylish necklace
 Keychain Cameron Highland
 Owl Keychain Felt
 Keychain Little Domo
 Novel The Wedding Breaker 
 Bookmark Tribal
 Shawl/Tudung bawal
 Bookmark doodle
 Bunny fridge magnet
 Shiseido mask
 Sebanyak RM 135 topup ditawarkan untuk para pemenang!


    Klik sini untuk tengok gambaran hadiah dan pembahagiannya! =)





  Jangan risau, pemilihan pemenang adalah 100% menggunakan pak cik random.org. Biar   
  adil untuk semua.


SESIAPA YANG TIDAK MENGIKUT SYARAT, AKAN DIBATALKAN PENYERTAANNYA JADI TOLONG JUJUR!


Kami mencari seramai 54 orang pemenang!! Jom meriahkan GA pertama kami! Mana tahu rezeki anda kali ni! Goodluck 

Saturday, 25 May 2013

Setia ke hujung nyawa

cewaahhhhh.. gempak sungguh tajuk entry.. hehehe



#Setia pada yang satu.. Syukur di atas pemberianNya..

Sory, lama dah x BW.. cuti2 camni layan movie pulak.. hehe

Review Ieza Mieza Collections And Giveaway

Join GA ni.. ^_^


Nak join? Klik banner kat atas tu k.. rugi x join. hadiah menarik.. hehe.. 

Tuesday, 21 May 2013

Mini GiveAway By Nabila Izzati

Orait.. kali ni nak meriahkan satu lagi GA sabahat kita ni..  N kali ni di tag oleh Munauwaratul Lailinnur.. panjangnya nama gelaran.. hehe.. yang ejulz tahu dari nama tu ialah 'cahaya malam'.. hehe..


Nak join? klik banner comel kat atas ni k..



Kali ni orang bertuah yang di tag ialah :



Sunday, 19 May 2013

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (6)


#Lakukan yang terbaik hari ini seolah2 esok sudah tiada lagi..



Blogger Pilihan Saya By ALS


Kali ni nak join segmen ALS.. Nak join jugak? Klik kat banner ni k.. ^)_(^


Jangan lupa buat semua syarat2 dia k.. 


Blogger pilihan ejulz kali ni ialah pengomen tegar blog ejulz pada bulan lepas.. Blogger tersebut ialah Kak Nao Mei.. hehe

Nak cerita sikit pasal kak nao mei ni.. dia blogger kelahiran sama negeri ejulz iaitu bumi kenyalang.. Merupakan seorang blogger yang hebat. Dalam masa beberapa bulan je follower beliau hampir2 mencecah 1K.. hehe.. kalau ejulz ambik masa beberapa tahun kot.. hehe

Ermmm.. rasanya itu je dari ejulz..




Segmen Follow April hingga Disember 2013

Sekali lagi join segmen Kak Omei kite ni.. hehe


Jom join ramai2.. Klik banner kat atas ni k.. ^_^

Ini khas untuk Akak comei kite ni.. hehe



Saturday, 18 May 2013

Simple GiveAway Bintang Mencari Cinta By Cik Akak

Salam. Sory kak, lambat polah entry.. lamak x bukak blog.. rupanya dah terlepas sehari.. tapi xpa, kmk polah jak.. hehe..


Nak join? klik banner kat atas k..

Kali ni nak tag :



Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (5)


Ikhlas dalam melakukan sesuatu terutamanya semasa memberi pertolongan.. Insyaallah Allah akan balas setiap kebaikan yang kita berikan.. ^_^

Tuesday, 7 May 2013

Segmen Blogger Paling Cool

Kali ni nak join segmen ni.. tapi cool ker ejulz? hehehe

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^
Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like --> 
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^


Segmen Bloglist by WanMuna


Nak join? klik banner kat atas k.. ^_^

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (4)





Friday, 3 May 2013

Segmen Bloglist Mei & Jun by Aenn Athirah

Nak memeriahkan lagi segmen adik Aenn.. Jom join ramai2.. :)


Nak join? Klik banner kat atas k.. ^_^

Jadilah Orang Yang Paling Bahagia (3)


#Sentiasa percaya setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya..


Jemput like page ni k.. ---> "Ketawa Bersama, Menangis Bersama"







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...