Saturday, 31 August 2013

Cream Cheese Anchor

 Masa balik raya kat kampung aritu ejulz ada buat Kek Cheese Oreo. Just gune cream cheese, saltcheese creaker, susu pekat dan oreo je..

Cream Cheese ni susah nak cari.. Puas ejulz cari cream cheese brand Anchor ni.. tadi pegi kat Bandar Baru Bangi baru jumpa..


Saltcheese crackers ni pun susah nak jumpa.. x jumpa lagi.. 


Cream cheese n oreo dah beli. Susu n saltcheese crackers je lagi.. hhehe.. x sabar nak buat.. ^_^




Malaikat di pintu


Sedih layan citer ni.. jalan cerita simple je.. tapi bila dihayati sedih sangat..



Tolong ejulz tekan SINI, SINI dan SINI k.. tQ ^_^



Stok sudah sampai.. Siapa nak bagitau k.. ni minyak angin aromatherapy.. wangi sangat2.. ejulz hantar ke rumah bagi yang tinggal di kawasan putrajaya.. SMS ejulz 0166034067 @ inbox fb ejulz kat SINI k..



Monday, 26 August 2013

Design sendiri window sunshade untuk kereta anda..


Dapatkan window sunshade rekaan anda sendiri. Menarik bukan?



Berminat? Pm ejulz k.. ^_^


Jumlah tabung nuffnang setakat ni.. RM13.63

Jom shopping SINI, SINI dan SINI.. tulun ejulz ek.. hehe







Sunday, 25 August 2013

Minyak Angin Fresh Care kini di Malaysia



Minyak angin pelbagai aroma. Wangi dan harum. Pelbagai aroma..


Stok akan sampai x lama lagi.. Booking sekarang.. Siapa cepat dia dapat.

Hubungi ejulz : 0166034067


_________________________________________________________

Who am I? ----> Klik SINI

Layari intenet di mana saja kita berada ----> Klik SINI

You make the music ----> Klik SINI









Last day booking Malindo

Jom makan angin... ^_^


Cepat!! Cepat!! Hari ni last booking..


Klik SINI..










September Giveaway by www.cikyaya.my


klik banner untuk join




Harap2 bertuah kali ni.. ^_^


teddiy bear


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Adik Farisha telah mengadakan Giveaway 
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

Jom join.. Good Luck semua ^.^




_____________________________________________

Kalau la dpt bear besar tu.. nak bagi kat si lala.. harap dia suka.. ^_^




Thursday, 22 August 2013

Keadaan fizikal bas uzur punca nahas bas di KM3.5 Jalan Genting Highlands?

Semalam kita dikejutkan lagi dengan insiden nahas bas di KM3.5 Jalan Genting Highlands. Bila baca Berita Harian hari ni, salah satu punca yang dikatakan oleh salah seorang mangsa yang terselamat ialah fizikal bas yang uzur. Nak salahkan siapa kalau bas yang uzur fizikalnya digunakan? Teringat bila balik kuching raya lepas, geleng kepala ejulz tengok bas yang ejulz pernah naik 12 tahun lepas masih lagi digunakan. Sedangkan masa ejulz naik 12 tahun lps pun bas dah kelihatan uzur tapi masih lagi digunakan hingga ke hari ini. Bayangkanlah kalau 12 tahun lps nak buka/tutup tingkap bas pun bukan main susah sebab dah uzur sgt, xtau la hari ni.. kalau ejulz buka mungkin tercabut tingkap tu kot.. hhaha

Berbalik kepada isu nahas bas di Genting, sebelum ni kita juga pernah dikejutkan dengan insiden sebegini. Dan masa itulah pelbagai tindakan diambil termasuklah tindakan tegas kepada pengurusan syarikat bas dan pemandu bas terlibat. Dan ada juga pihak berkuasa yang menyamar menjadi penumpang untuk memastikan pemandu memandu secara berhemah. Persoalannya, adakah kekerapan tindakan2 tersebut dipraktikkan atau hanya dilakukan bila terdapat nahas teruk seperti di Genting Highlands ni?

#Bukanlah ejulz nak menyalahkan mana2 pihak tapi sebagai seorang penumpang walaupun x selalu naik bas ni, ejulz pun kadang2 rasa takut nak naik bas. Teringat lagi masa ikut kawan pergi ke kampung di Perlis tahun lepas. Dalam bas tu rasa takut je. Dah la bas laju. Dalam hati berdoa je supaya selamat sampai..


Sumber : Berita Harian

Wednesday, 21 August 2013

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care sudah boleh didapati di Malaysia dengan harga yang berpatutan.. Cepat order.. ^_^







Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care mempunyai bau yang menyegarkan untuk meringankan sakit kepala, meredakan perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan, meringankan selesema dan lain-lain.

Komposisi FreshCare:
Menthol 20%

Olive Virgin Oil 19%
Essensial oil 6% hingga 100%
Camphor 4%

Yang penting, ianya HALAL, tidak ketara berbau seperti minyak angin lain (baunya harum!) dan sebab itulah dipanggil minyak angin aromaterapi. Kesannya menenangkan minda dan menyegarkan!!

Aroma Pilihan :
Citrus
Splash Fruity
Lavender
Green Tea
Hot/Strong
Sandal Wood
Sports

Harga sebotol:
Semenanjung Malaysia - RM12 

Sabah / Sarawak - RM9
(Tidak termasuk Pos)

*Penghantaran di dalam Putrajaya adalah percuma

Untuk pertanyaan stok dan tempahan SMS di 0166034067 (EJulz).

TERIMA KASIH.



Sunday, 18 August 2013

Mood kerja pulak

Alhamdulillah dah sampai putrajaya mlm ni.. Setelah 2 minggu layan mood cuti n raya, skang ni terpaksa layan mood kerja pulak dah.. hehehe

Sampai KLIA kazen ejulz ambik.. boleh pulak dia tersalah ambik ejulz kat LCCT.. hehe.. seb baek dekat je.. hehe.. sampai je kat rumah ejulz terus pergi kat peti pos.. tengok ada 4 kad raya.. siap ada duit raya lagi.. hehehe.. x sempat nak buat entry.. Insyaallah mlm esok ejulz buat entry pasal kat raya tu k.. ^_^

Terima kasih kpd yg sudi bagi kad raya.. Dan ejulz nak minta maaf sangat2 kepada yg x terima kad raya dari ejulz.. Ejulz dah pos kpd semua yg join GA aritu tp xtau la kenapa boleh x smpai.. :(



Friday, 16 August 2013

Kejam!! Remaja perempuan disembelih!!

Kajang: Seorang remaja perempuan berusia 16 tahun mati dikelar bapa saudaranya dalam kejadian di sebuah kuil di Taman Sri Reko, di sini, pagi semalam.

Difahamkan, selepas bertindak menyembelih leher anak saudaranya itu, lelaki berusia 59 tahun terbabit kemudian mengelar lehernya sendiri.


Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, kejadian jam 11.30 pagi itu disedari sanak saudara lain yang bertindak menghubungi polis.


“Sebelum kejadian itu, pelajar tingkatan empat sebuah sekolah menengah di sini sedang membantu ibu saudaranya membasuh pinggan di dapur rumah lelaki itu.

“Secara tiba-tiba, bapa saudara mangsa masuk ke dapur dan mengheret tangan mangsa dan membawanya ke sebuah kuil yang terletak di depan rumah mereka,” katanya.

Sumber : SINI


Tolong ejulz klik SINI & SINI.. tQ..



Nak tengok lain2 barang? boleh tengok kat SINI.. kalau nak order kat ejulz pun boleh.. ^_^

Wednesday, 14 August 2013

Jemput singgah Cafe Ejulz

Ejulz ada kedai makan sendiri? waaahhhh..

Macam2 menu disediakan.. Antaranya :

- Hamburger
- French Fries
- Ham Sandwich
- Tomato Soup
- Crab Macaroni

dan banyak lagi..

Datang la kat kedai makan ejulz k..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ni kedai makan ejulz.. hehehe


Hehehe.. Jangan marahh ek.. hehe

Tapi angan2 ejulz nak buka kedai makan sendiri.. ^_^ Doakan impian ejulz jadi kenyataan k..


Tolong klik SINI dan SINI.. teriMa kasih.. ^_^ 

[Tabung kawen ejulz setakat ni : RM12.88] Tolong klik k.. Hehehe

Dah kawen nanti nak buka kedai makan sendiri.. kene cari calon isteri pandai masak la ni.. hehehe.. besar betul impian.. hehehe





Sunday, 11 August 2013

Jual Febregas kepada Man Utd, beli Amri Yahyah perkuat barisan tengah Barcelona


Angan2 peminat pasukan Malaysia ingin melihat pemain negara bermain bersama kelab2 terkemuka.. ^_^

Kesepian Aidilfitri

Raya ni betul2 rasa sunyi.. x seperti raya sebelum ni.. x semeriah dulu2..  siang tadi kazen2 ramai datang.. anak2 arwah udak Ham.. 'Udak' ni adalah satu gelaran untuk mak saudara. Udak Ham ni adalah adik-beradik ayah.. Bila anak2 dia datang kat rumah tadi, tiba2 rasa hiba.. teringat kat arwah.. Arwah baik sangat kat ejulz dulu.. masa ejulz kecik2 dulu, bila jumpa arwah mesti arwah peluk cium ejulz.. Dan selalunya arwah akan bagi ejulz kuih bahulu.. Arwah tau ejulz suka makan kuih tu.. ^_^. Alfatihah. Sem0ga arwah ditempatkan bersama2 orang2 yang beriman.. amin..

_________________________________________________________________


#Raya pertama bersama Si Lala. Berharap Si Lala bahagia bersama ejulz..


Saturday, 10 August 2013

Holiday Giveaway by Nurin Aireen


Nak join? Klik banner k.. ^_^



Hari Raya ke-3

Ermmm.. X rasa sangat raya tahun ni.. Rasa x semeriah raya2 sebelum ni.. Kalau sebelum ni selasa g jalan beraya ngan kawan2, tapi tahun ni diorang beraya dengan pasangan masing2.. Ada yang jalan beraya ngan isteri, ada yang beraya ngan tunang, ada yg beraya ngan awek.. Ermmm.. Rasa sunyi pulak raya ni.. Seb baik ada anak2 buah jadi penghibur hati. ^_^


Wednesday, 7 August 2013

S>U>N>Y>I

Sunyi. Itu yang ejulz rasa bila Furqan xde.. Tiap2 hari melayan telatah Furqan. Arini dia balik kat kampung abah dia.


#Balik nanti baru paksu bagi duit raya.. hehe


Tolong vote kat sini k. https://www.facebook.com/watsonsmalaysia/app_199406096885124 Pegi dekat lihat & undi azam Pastu Search nama Asrul Harfan. Tekan Undi.. Tq.. Jom hantar azam anda juga dpt voucer free RM5 beli brg watsons..





Tuesday, 6 August 2013

Nak shopping ape raya ni?

Ermmm..satu apa pun blm beli raya ni.. sampai je kat kpg xde keje lain selain main ngan anak2 buah ejulz hehe.. Just ada baju raya sepasang yg ditempah aritu. Nak shopping macam xde semangat je tahun ni.. Mood main ngan anak2 buah je.. hehe



Nak shopping ape? Tgh fikir2kan lagi ni.. hehe



meleleh air liur tgk KFC ni.. hehe. Klik SINI..






Raya Giveaway By Iman Zakaria & Sabrina Ina

Jom meriahkan GA adik Iman dan adik Sabrina ni.. ^_^


Nak join? Klik banner k..

Di kesempatan ni ejulz nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin. Semoga Syawal ni lebih bermakna buat kita semua. amin..



Sambil2 berGA ni tlg ejulz klik SINI, SINI dan SINI k.. ^_^



Monday, 5 August 2013

Video Raya

Jom cari ejulz dalam video ni.. hahaha


X reti sangat la belakon.. ahaha;



Tolong klik  SINI dan SINI.. ^_^ tQ

Saturday, 3 August 2013

KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL


Jom join.. ^_^ Klik banner k..

Khas utk cik akak.. simple video promosi.. :)





Alhamdulillah dah sampai..

Penat gak naik bas pergi P.Sentrel n naik transit ke KLIA.. Nasib baik train terus ke KLIA. Kalau macam ke LCCT kene tukar naik bas dari Salak Tinggi mau pecah puasa.. hehe.. Alhamdulillah dah sampai kampung dengan selamat. Syukur. Seronok main dengan anak2 buah.. hehe..

Kepada yg baru nak balik kampung, berhati2 k.. pandu cermat jiwa selamat.. ^_^

#Masa utk BW.. hehehehe



Balik kampung.. ^_^


Tinggal beberapa jam lagi.. x sabar nak balik.. rindu family.. ^_^

Friday, 2 August 2013

Esok balik!!!

Esok balik kampung.. Yahooo!!! hehe.. x sabar rasanya hehe.. Esok naik 'belon'.. ehehe

Nak bagitau tu jee.. hehe.. jgn marah. K laa.. nak kemas2 berbuka di masjid.. hari ni last berbuka di masjid. esok dah berbuka kat rumah.. x sabar. hehe.. kbai.. ^_^

Sory, x dapat nak update entry panjang2..

Aneh.. kenapa nuffnang masih publish iklan yg dah di delete ek? Klik SINI..

Teruskan undi ejulz di SINI.. Cari nama 'Asrul Harfan' ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...