Saturday, 19 July 2014

Pencarian 'Rakan Blogger Kuching'

Hari ni xde buat apa2.. Just BW sepanjang hari. hehe.. Esok nak ambik stok minyak angin Fresh Care dan Safe Care untuk dihantar Isnin nanti.. Ada yang order.. Mungkin ni penghantaran yang terakhir sblm raya.. Lepas raya nanti baru ejulz ambik order lagi.. Bukan ejulz xnak tolong tapi disebabkan Pos Laju x sudi nak hantar raya nanti maka x dapat la ejulz nak tlg bagi stok tu. hehe.. Terima kasih kepada yang sudi beli minyak tu kat ejulz k..

Ermmm.. melelat pulak cerita ejulz dengan tajuk kat atas tu.. hehe.. Sebenarnya ejulz nak cari blogger2 Kuching.. Mungkin kita boleh buat aktiviti2 kemasyarakatan satu hari nanti.. Insyaallah.. ok, kepada blogger2 Kuching tinggalkan link ktk orang dbah tok k.. hehe.. Kepada blogger2 yang mengenali blogger2 Kuching, Sarawak sila tinggalkan link diorang kat kotak komen sini k.. tQ




1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...