Sunday, 21 September 2014

Minyak Angin Fresh Care


Alhamdulillah, permintaan minyak angin aromaterapi ni semakin mendapat sambutan.. Syukur.. Dapat tambah duit poket untuk bagi mak & ayah..

Selain Fresh Care, antara yang mendapat sambutan juga ialah minyak aromaterapi Javaspa dan Safe Care..



Untuk maklumat lanjut sila ke https://www.facebook.com/EjulzBlogshop atau terus sms/whatsapp ejulz ke 0168500565 k..

4 comments:

  1. kalau bau lembut boleh tenangkan fikiran

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. pelbagai aroma.. lemon pun kira lembut kot.. hehe

      Delete
  2. minyak angin?aimasejak2 mengandung ni bau minyak2 ni memang tak berapa nk ngam kt hidung. tapi xtau lah kalau yg fresh care ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah ada customer yang beli sedozen minyak ni.. dia kata amat memerlukan masa dia mengandung..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...