Saturday, 20 June 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

Assalamualaikum dan selamat berpuasa semua..


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  danSPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 


Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :




Jom bergaya dengan barang2 Lazada raya ni.. Antara barang yang boleh dibeli :

Rizman Ruzaini Blooming Lace Mix Kurung 03 Tiffany blue

Rizman Ruzaini Blooming Lace Kurung 01 Tiffany blue 

Sokano Trendz Premium Polo Men Messenger Bag - Brown


Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 

_______________________________________________________________

Sayaiday dengan kerjasama Lazada telah mengadakan satu blog contest bersempena Hari Raya tahun ni. Nak join contest ni? Klik SINI..

6 Pemenang berpeluang memenangi hadiah.. Banyak hadiah2 menarik. Antaranya ialah :

Tempat Pertama  : Gopro 4

Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50

______________________________________________________________

*Kalau la dapat Gopro 4 ni, boleh ejulz gunakan utk job ambik gambar wedding.. hehe. ^_^. Sebelum ni ejulz pernah shopping LAZADA ni masa beli Mini Projektor. Entry kat SINI..



Gudluck semua.. ^_^

2 comments:

  1. Salam..

    Tak pernah lg akk beli kat lazada, dulu baju raya yg dia bg upah promot lat blog pun akk tak tebus. Tak brp tau cara nk order takut gak dh raya brg x smpi .. Naya je nnt

    P/s: hehe lama dh akk x blk kg. mmg hari2 masak je.hari ni panas sgt rasa lemau malas liat smua ada nak turun ke dapur, vitamin R tak mari lagi. Sobss

    ReplyDelete
  2. pernah skli try beli kat lazada. dia punya layanan memang the bestt..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...