Tuesday, 7 July 2015

Ramadhan Pergi

Sedar x sedar dah nak hampir penghujung Ramadhan.. X lama lagi nak sambut raya pulak. Semalam kawan lama ajak teman dua g shopping raya. Tahun pertama dia beraya bergelar suami.. Jangan tanya ejulz bila pulak nak raya bergelar suami. Hehee.. Doa2kanlah utk ejulz k.

Masa teman dia g shopping tu teringin jugak nak beli brg2 raya tp rasa xda semangat nak shopping. Hehe. Mungkin xda yg bkenan di mata kot. Dengan usia dah meningkat ni baju2 raya mcm dh x penting. X macam dulu2.. Raya je mesti nak baju baru. Hehe. Tapi sepasang baju melayu baru wajib ada la. Hehe. Skang ni lbh fikirkan duit2 raya utk anak2 buah.. suka tengok diorang hepy..

Semoga Ramadhan ini lbh baik dari Ramadhan sblmnya. Semoga ibadah2 diterimaNYA..





7 comments:

  1. follow sini utk giveaway emas putih

    ReplyDelete
  2. betul2 . bila dah makin esaq nak beli baju raya pun takdak feel dah .. btw saya dah terima kad raya ! Tq

    ReplyDelete
  3. Saya sama alami apa yang kamu alami...
    Terasa sayu bila dah penghujung ramadhan...
    Nak raya sekrang ni pun dah tak excited...

    ReplyDelete
  4. Memang bila semakin dewasa ni, baju raya tak berapa penting sangat. Tapi wajib gak ar beli sehelai..
    Eira dah dapat kad raya..
    TQ..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/07/dapat-kad-raya-dari-ejulz.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...