Saturday, 15 August 2015

Mencari Blogger Untuk Review Produk

Assalamulaikum dan salam sejahtera..

Kali ni ejulz nak cari blogger yg sudi review produk yg ejulz jual.. blogger yg berminat boleh tinggalkan link blog korang di ruang komen entry ni @ whatsapp link blog korang ke 0168500565.. tq..

Syarat :
1. Hanya untuk blogger Malaysia yang tinggal di Malaysia.
2. Review produk2 ni sekurang2nya sekali seminggu selama 4 minggu. Kalau nak review lbh dari tu dialu2kan.. ^_^
3. Bagi link review ke page https://www.facebook.com/EjulzBlogshop
4. Blogger yang terpilih secara automatik dapat beli produk2 ni dgn harga agen dropship

*Ejulz akan hubungi blogger yang terpilih dan blogger yang terpilih akan dapat 1 set produk PERCUMA..

Antara produk yg ejulz jual :













18 comments:

  1. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. htt://penulishingusan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya bagi yang nak mencuba :)

    ReplyDelete
  4. http://storymoryluahanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. menarik, kak ana cuba hantar link mana tahu rezeki kan :)

    http://www.anajingga.com

    ReplyDelete
  6. comel-comel kotak yang teens tu :) ...

    ReplyDelete
  7. Mencuba juga
    http://www.arzmoha.com

    ReplyDelete
  8. macam menarik jer ni......semoga mendapat samburan ramai yer.....

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. minyak angin aromaterapi.. minyak angin tapi berbau wangi..

      Delete
  11. http://ohpilihanku.blogspot.com
    email: eivagf88@gmail.com
    Blog ini ada buat review :)

    ReplyDelete
  12. nak cuba juga... :)
    www.dramaticuniq.com

    ReplyDelete
  13. ada lg ker..nk juga cuba..www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. sy berminat untuk review minyak ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  15. http://angellovesoldier.blogspot.com/

    Tapi kamek sik berapa faham sebenarnya. Kamek polah entry dolok bok hantar link ka apa?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...