Wednesday, 26 August 2015

Nak tolong promote bisnes rakan blogger jap..

Assalamulaikum dan salam sejahtera kepada rakan2 blogger semua.. harap semua sihat hari ni.. Jerebu agak teruk di Kuching setakat ni.. Ok, sebenarnya ejulz nak tolong promote sikit bisnes rakan blogger ni.. Tolong setakat yang termampu je.. Ejulz doakan agar semua kawan2 ejulz, rakan2 blogger dimurahkan rezeki.. Amin..

Ok, rakan blogger ejulz ni menjual iphone,samsung,oppo,phone case dan etc. Nak tau lebih detail boleh singgah di blog beliau k..

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

Boleh jugak follow IG beliau : @nurnasuha96_

Tak pun whatsapp je dia k : +60196117811






14 comments:

  1. Ok tu ejulz...tolong menolong ni kan amalan mulia...semoga bisnes kawan ejulz tu berjaya dan bertambah maju lagi...

    ReplyDelete
  2. rajin tolong menolong bagus tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada masa terluang blh la tolong sikit. tolong mana yg termampu.. :)

      Delete
  3. Bagus la ejul ni.. nak tumpang promote blh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. boleh je.. bagi je detail. Insyaallah free nanti ejulz promote.. :)

      Delete
  4. bagus ejulz ni kan..kak ana follow sini #1998

    ReplyDelete
  5. memang tengah ushar fon oppo ni..hihi

    nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena : http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html

    TIA

    ReplyDelete
  6. jerebu ye sekarang di kmapung kitak?

    jaga kesihatan ye..elak aktiviti luar dan bykkan minum air

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada jugak hujan.. kurang dah jerebu..

      Delete
  7. Alhamdulillah.. Baiknya ejulz bntu promote kn bisnes kwan.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...