Tuesday, 18 August 2015

Tone Plus

Assalamualaikum..

Arini ejulz nak kongsi sikit pasal Tone Plus.. Rasanya ramai dah tau pasal Tone Plus ni.. Kepada yang tak tau lagi, Tone Plus ni adalah simkad biasa seperti DIGI, CELCOM, MAXIS dan lain2.. Bezanya Tone Plus ni kita boleh guna untuk SMS, Call, Whatsapp dan lain2. Tapi bezanya kita boleh jana pendapatan dan menabung secara konsisten.


Ok.. Ejulz bagi contoh mudah.. 

Korang join Tone Plus bulan 1 2015.. korang topup RM30 korang dpt FREE data internet 1GB selama seminggu. Kalau topup RM50 dapat FREE RM20, so total RM70.

Bulan 2 2015 korang daftarkan ayah, mak, adik dan abang jadi ahli Tone Plus. Guna simkad Tone Plus. Korang akan dapat 13% daripada jumlah diorang topup. Contoh semua topup RM30, korang akan dapat RM30 x 13% x 4 orang = RM15.60. Mungkin nampak kecil tapi kalau jumlah tu digunakan untuk topup semula bulan berikutnya, agak2 ok x? hehe. Itu baru 4 orang yang daftar. Kalau lebih dari tu? kita tengok jumlah kiraan di bawah. Kalau dah income macam tu, x payah pening kepala cari duit nak topup lagi lepas ni. Siap boleh guna lebihan  income untuk shopping lagi.


Belum cerita pasal benefit lain lagi.. Baru2 ni ada member dah dapat hadiah percutian ke Beijing 7 hari 6 malam lagi. Hasil daripada kerja keras dia dlm Tone Plus. Insyaallah, kita juga boleh..




13 comments:

  1. rajin ejulz buat bisnes, selamat maju jaya..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Blh guna no lama. Sy pun guna no lama. Kalau nk no baru pun blh. Blh pilih sama ada nk no baru atau kekal no lama.

      Delete
  3. Assalamualaikum...hai2..

    Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case dan etc.
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig saya : @nurnasuha96_

    whatsapp: +60196117811

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga dimurahkan rezeki.. sy tolong promote sikit..

      Delete
  4. Pakej internet ok x?sebulan berapa?coverage macam mane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skang 1gb rm38. Whatsapp 0168500565kalau nk tau lbh lanjut. Tq

      Delete
  5. selalu dengar pasal Tone Plus ni..
    semoga bertambah success ye... :)


    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...