Saturday, 19 September 2015

Aneh!! Sebiji telur ada 2 kuning telur..

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu..

Topik ejulz arini pasal TELUR.. Nak kata aneh xda la aneh sangat.. Kalau dulu ada jugak terjumpa sebiji telur dalam tray telur yang ada 2 kuning telur. Tapi x semua la.. Tapi baru2 ni hampir kesemua telur dalam tray tu ada 2 kuning telur.. Nak tanya pendapat korang la.. Korang pun selalu ker jumpa? ker perkara ni normal sekarang ni.. Bukan apa, takut bila terdengar ada kes telur palsu.. 


Ok, nak packing jap..

Ejulz ada jual minyak angin aromaterapi Fresh Care, Safe Care, VFresh, Aromatic dan Herborist. Berminat boleh whatsapp ejulz 0168500565 k.. tq

Selamat berhujung minggu semua.. ^_^

Terlupa pulak nak tanya. Korang ada nampak tak iklan nuffnang ejulz kat atas, tepi & antara entry?









14 comments:

  1. wah bagus tu tapi risau juga lalau semua telor tu kembar kuningnya taakut genetik telur di ubah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang risau.. mmg semua telur.. kalau dulu pernah jumpa tp xda la semua telur..

      Delete
  2. Pernah jumpa sekali. Dalam sebijik telur ada dua kuningnya. Pekat pulak tu kuningnya. Almaklumlah telur ayam kampung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya semua telur ada dua kuning..

      Delete
  3. X pernah jumpe lagi setakat ni ejull

    Minyak angin aroma ni cm yg cap kapak tu ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mcm minyak kapak. tapi ada pelbagai wangian..

      Delete
  4. kalau beli telur ayam gred AAA memang hampir kesemua telur ada 2 biji kuning...selalu jumpe..jgn risau..blh mkn..

    ReplyDelete
  5. Keajaiban..
    Semoga kita sentiasa ingat akanNya..

    BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AMDISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  6. x pernah lak jumpa telur camtu..scary je..aah, byk isu telur palsu tu..hati2, jgn termakan yg sintetik udah..hee

    ReplyDelete
  7. BW sini dr segmen
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  8. tak nampak iklan yang kat atas tuu..

    ade ke telur yang macam tu, mungkin telur tu berkembar kowtt

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...