Friday, 4 September 2015

Blog bermasalah

Bila buka blog guna Internet Exporer


Bila buka blog guna Mozilla Firefox
 

Kenapa bila buka guna Internet Explorer keluar coding camtu kat page ek? Bila guna Mozilla Firefox ok, tapi iklan nuffnang x keluar.. ada sesiapa yg tau x pasal ni ek? pertolongan anda amat diperlukan.. kesian blog sakit.. :(


 

24 comments:

  1. Rasanya sebab code Nuffnang, try buang code Nuffnang jadi ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah try.. msh jugak x dpt aritu.. bila buang theme baru ok.

      Delete
  2. Replies
    1. dah cuba aritu. rasanya coding theme yg bermasalah..

      Delete
  3. Salam singgah sini ejulz....Sabar yer....semoga masalah yang berlaku kat blog ejulz dapat di atasi.... maaf akak tak dapat nak bantu sebab akak kurang tau bab ni...

    ReplyDelete
  4. masalah problem ni...moga cepat2 sembuh.

    ReplyDelete
  5. sekarang ni lak x dpt baca blog sbb tulisan pun dah kaler hitam ... cuba tukar templete blog ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ok kot sekarang.. cuma dah malas nak letak background.. malas main coding.. hehe

      Delete
  6. kadang2 oke.. kadang2 tak.. Fiza pun tak dpt nak membantu.. cume mungkin kene tukar template yg simple2.. mana tahu jadi...

    ReplyDelete
  7. Kena tanya pada yang pakar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahh. lemah bab2 coding ni.. hehe

      Delete
  8. Ni mesti coding kan Ejulz. Cube try mintak tlg sifu2 yg terror.. Huhuuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...