Wednesday, 16 September 2015

Blog tanpa theme background

Ermmm.. dah malas nak letak theme background blog ni.. Setiap kali ejulz letak theme coding mesti jadi coding kat page.. Malas dh letak.. guna background kosong camni je laa.. Korang dapat baca x?


Arini pegi ambik gambar prewedding customer.. Sapa2 yg mok pakei service kamek org area Kuching boleh pm kamek orang k.. Cakap Sarawak sikit.. hehe. Kepada yang berminat nak guna service kitorang boleh pm kami di https://www.facebook.com/aperturesquad



Camne? Dapat baca tak blog ejulz? Iklan nuffnang keluar tak?




18 comments:

  1. Wah simple nye blog Ejul skrg...
    btw jgn give up.. try lagi ye

    ReplyDelete
  2. Wah simple nye blog Ejul skrg...
    btw jgn give up.. try lagi ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm.. tu la pasal.. Takut x dpt dibaca je.. kalau pc ejulz dpt la baca..

      Delete
    2. Boleh je baca. Kalau dulu agak lama juga nak loading tapi skrg cepat sngt. Huhuuu.. Apapun yg lama tu cantikk

      Delete
  3. dah bole baca dah. iklan nuffnang pun elok je muncul kat sidebar.

    ReplyDelete
  4. yupp, dah boleh baca...tulah pelik rituu, code jer, takde perubahan....then give up nk bukak, hahaha~ memg msalah coding ni payah nk tahu kdg2, kan...tp rajin cari sbb, sonanglah, ~

    hmm... ok ni... hitam pun smart gak...cuma kasik kaler up sikit kt tulisan, tkdela rse seram sgt, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha....seram jgk sikit kalau macam ni...
      tapi smart la asalkan org da boleh baca kan?

      Delete
    2. hahaha.. seram.. malas dah nak edit2 coding.. hehe

      Delete
  5. Gelap gelita pilihan ktk dik...hihi

    ReplyDelete
  6. boleh je baca ejulz, lebih ringgan dari hat dulu tu :)

    ReplyDelete
  7. Zumal pun malas kalau bab coding nie... biar camtu je..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...