Monday, 28 September 2015

Hampir terkencing dalam seluar

Entah apa la nasib ejulz. Selalu terkena last minit. Jadi bidang terjun arini. Arini ada majlis lawatan Dato' DCP di daerah tempat ejulz kerja. Nak dijadikan cerita pembaca doa yang sepatutnya membaca doa di majlis tersebut telah menarik diri last minit sebab ada urusan lain. Tiba2 bos whatsapp bagitau bos besar arahkan ejulz untuk membaca doa pada majlis tersebut.

Menggelabah la ejulz bila terima arahan last minit.. Pagi ni majlis, pagi ni baru bagitau.. kalau bagitau awal2 boleh jugak buat persediaan.. Nervous gilerrr.. Tapi xda la sampai terkencing dalam seluar.. hehe


Alhamdulillah, berjalan lancar..


28 comments:

  1. kuikuikuiiii..
    Bidan terjun jadinya...
    Tape2 ada keberkatan :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terbaek.. ejulz nak letak kotak iklan jugak.. mcm mana nak buat ek?

      Delete
  3. Giler tak nervous berdoa depan audience yang ramai dan ada VIP.
    Tapi pasti orang yang arahkan tu tahu awak tu mampu buat kansss...

    ReplyDelete
  4. tiba2 tengah baca doa hujan kann...nasib baik xhujan

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Singgah BW dr GA yg sama n follow..
    http://kenny977.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah sini ejulz...Alhamdulillah selamat dan dapat 1pengalaman baru...tahniah ejulz...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah .... Selesai dah semua ...

    ReplyDelete
  9. lucu bila part akhir catatan ejul lawak giler lah sampai di keningau senyum lebar..hehehe

    ReplyDelete
  10. uikk, agak agaklaaa kalau sampai nak terrkencinggg tuhh, haahaha

    jommm join GA niii, sebab nona dah tag nama ejulz, baekkk punya... x caya? baca caption dalam niii :-

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen http://www.masturadin.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai-RM1000.html

    ReplyDelete
  12. Mun kamek alu ketit-ketit tangan maca doa

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. uishhh... buat malu je kalau terkencing dalam suar.... huhuhuh

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah berjalan lancar...

    bagus la Ejulz nie

    Jom santai-santai join Giveaway
    Giveaway Nurfuzie Dot Com #1

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...