Sunday, 21 June 2015

GIVEAWAY KAD RAYA 2015 BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK

http://kathyrbain.blogspot.com/2015/06/ga-kad-raya-2015-by-kathyrbain-cikakak.html


Detail segmen:-

Mula: 18 Jun 2015
Tamat: 28 Jun 2015

Hadiah:

1. 1 keping kad raya by Kathy R'bain dan Cik Akak x 10

2. 1 keping kad raya by Cik Akak x 10




∵∴∷ Klik banner  untuk melihat syarat penyertaan ∵∴∷



♥♡ segmen di jaya dan di taja oleh Kathy R'bain & Cik Akak ♥♡

Saturday, 20 June 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

Assalamualaikum dan selamat berpuasa semua..


Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  danSPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 


Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :




Jom bergaya dengan barang2 Lazada raya ni.. Antara barang yang boleh dibeli :

Rizman Ruzaini Blooming Lace Mix Kurung 03 Tiffany blue

Rizman Ruzaini Blooming Lace Kurung 01 Tiffany blue 

Sokano Trendz Premium Polo Men Messenger Bag - Brown


Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 

_______________________________________________________________

Sayaiday dengan kerjasama Lazada telah mengadakan satu blog contest bersempena Hari Raya tahun ni. Nak join contest ni? Klik SINI..

6 Pemenang berpeluang memenangi hadiah.. Banyak hadiah2 menarik. Antaranya ialah :

Tempat Pertama  : Gopro 4

Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50

______________________________________________________________

*Kalau la dapat Gopro 4 ni, boleh ejulz gunakan utk job ambik gambar wedding.. hehe. ^_^. Sebelum ni ejulz pernah shopping LAZADA ni masa beli Mini Projektor. Entry kat SINI..



Gudluck semua.. ^_^

PENCARIAN BLOGLIST JUNE BY SYAHIRAH VALIANT

Jom join.. ^_^


Klik banner jika nak join k..



Aktiviti hujung minggu

Alhamdulillah hujung mggu di awal Ramadhan dapat la rehat n santai2 di rumah.. hehe. Xde job ambik gambar mggu ni.. Rasanya xda org buat kenduri kawen bulan puasa kot.. hehe.. Arini nak packing barang2 customer smbil BW.. ^_^



Tinggalkan jejak korang, nanti ejulz singgah k.. heHe.. lama dah x BW.. arini nak BW sampai lebam.. hehe..


*Jap lagi ejulz nak buat segmen kad raya.. sape2 nak kad raya boleh la join nanti k.. ^_^


Blanja ejulz kat SINI k.. 



Tuesday, 9 June 2015

Hormati ibu bapa


Hormati ibu bapa, Insyaallah dapat pasangan yg hormat kita..



Saturday, 6 June 2015

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88


Terjumpa Segmen ni di blog CikManisSweet


Nak join? Klik banner k..

Jangan lupa ikut semua syarat2 k..



Gudluck.. ^_^




Hadiah Segmen..

Terlebih dahulu ejulz nak minta maaf kepada pemenang2 segmen ejulz yang lepas sebab ejulz lambat bagi hadiah.. Dalam masa sebulan ni sibuk ambik gambar wedding n birthday party.. Ejulz minta maaf sgt2.. Minggu ni xda job ambik gambar. So, ejulz ambik kesempatan ni nak packing hadiah2.. Terima kasih kepada yang sudi join dan tidak jemu2 singgah di Kampung-Kameq yang x seberapa ni.. Tq


Nak order Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care? ---> Klik SINI

Perlu khidmat Photographer? ---> Klik SINI

Nak tempah sampul duit raya? ---> Klik SINI


* Tak lama lagi puasa.. Tak sabar tunggu kehadiran Ramadhan. ^_^





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...