Monday, 23 November 2015

Blog berhabuk, ejulz tak tau nak kata apa..

Last entry 27 NOV 2015.. Perghhhh!! dekat nak sebulan blog berhabuk.. sory ek kalau ada yg selesema ikabat habuk yg tebal kat sini.. hehe.. akibat bz yg melampau.. kalau x bz pun penat balik kerja.. x sempat nak 'kemas' blog ni.. Hujung minggu? ermmm.. mcm dah xde istilah hujung minggu.. cuti pun dihabiskan dengan aktiviti2 partime job ambik gambar..

Last entry tu ejulz minta maaf sangat2 kepada peminat2 minyak angin aromaterapi ni. Ejulz tak dpt nak jual dulu sebab harga naik tinggi sangat. Ejulz dpt stok ni dari Indonesia. Supplier dari Indonesia bgtau dia x dapat nak letak harga lama sebab kejatuhan matawang Malaysia. Bila dia bawa duit kita ke sana, diorang rugi.. Ermmm.. Sebab tu ejulz ambik keputusan berhenti jual dulu buat sementara waktu..

Malam ni nak merajinkan diri BW dan join GA/Segmen/Contest.. ^_^





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...