Wednesday, 10 August 2016

Blog top comment widget

Dulu ejulz pernah pasang widget yg boleh kesan blogger yang paling banyak komen setiap bulan. Boleh pilih ikut bulan dan tahun sekali.. Tapi ejulz tengok dah x berfungsi lagi dah.. bila ejulz nak set semula widget macam tu dah x jumpa lagi.. yg ada cuma widget yg x boleh pilih bulan dan tahun.. ermmm.. ada x yg tahu link nak buat widget mcm tu? tolong plizzz..

_______________________________________________________________




berminat boleh pm ejulz k.

13 comments:

  1. itulah.sy pun nk letak x jumpa dh

    Blogwalking Wednesday

    ReplyDelete
  2. boleh try jenguk link ni... http://www.sneeit.com/2014/05/top-commentators-widget-for-blogger.html

    BW sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. x dpt.. nak buat mcm yg lama.. boleh pilih bulan dan tahun tertentu mcm ni http://kampung-kameq.blogspot.my/search/label/awaRd

      Delete
  3. boleh cuba link yg diberi tu ejultz...

    ReplyDelete
  4. cuba try yg ni ejulz

    http://www.belajarblogs.com/2016/06/top-comments-widget.html

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x dpt.. nak buat mcm yg lama.. boleh pilih bulan dan tahun tertentu mcm ni http://kampung-kameq.blogspot.my/search/label/awaRd

      Delete
  5. aida punyer pun mcm x brape ok...
    x dpt nak detect bebetul pengkomen tegar :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ssh nak cari widget mcm yg lama.

      Delete
  6. Fiza ada tapi kene ubah setiap bulan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa.. ssh nak cari yg mcm dulu.. blh klik pilih bulan dan tahun..

      Delete
  7. coba try test k widget tok. sblm tok kmk ada makei. lepas ya lamak dah xda pasang lg. ne tauk menjadi kt blog ktk.

    aik..tek kmk publish komen kmk xmaoknya. lak kmk sent kt fb ktk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...