Tuesday, 16 August 2016

MASA: dahulu dan sekarang

x berasa hari berlalu.. x berasa jugak rupa2nya dah 3 hari x post entry.. hehe.. terlalu banyak urusan dan rutin harian.. pagi2 awal dah pegi kerja.. lewat2 petang baru balik rumah.. dah balik rumah spend time dengan family.. lebih2 lagi isteri tercinta.. hehe :)

kalau dulu masa bujang tempat kerja dekat.. Pagi2 sempat post entry. hehe.. mlm2 mmg BW memanjang je keja. hehee.. tapi sekarang banyak komitmen. tapi ejulz masih bersyukur sebab masih diberi peluang dan masa untuk berehat dan bersosial di dunia luar maupun di alam maya ni.. cuma mungkin dah x dapat sekerap dulu..





Berminat nak dapatkan minyak angin aromaterapi FRESH CARE?



*Arini berjauh dengan Si Lala.. dia ada mesyuarat di luar kawasan.. harap2 tugas berjalan lancar.. Gudluck k.. Si Lala, makseh sbb terimak kmk seadanya.. <3 i="">

12 comments:

  1. sama la kmk..dah ada anak tok kurang kmk bw, just selalu update blog jak. tp mun balit kpg alu sunyi sepi blog kmk

    tahniah..dah kawen..moga ktk n wife bahagia hingga jannah..dimurahkn rezeki..cepat2 ada baby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. Insyaallah.. amin.. doa2 jk k.. tq

      Delete
  2. alhamdulillah dengan rezeki hari ini :) yg penting kita dh usaha sebaik mungkin :)

    ReplyDelete
  3. cepatnya masa berlalu dan berubah =)

    ReplyDelete
  4. hai..saya singgah.. thanks singgah blog saya juga :D

    ReplyDelete
  5. Tak pe ... Buat ikut kemampuan, jangan paksa. Kang stress plak ...

    ReplyDelete
  6. atur jdual bleh balance sket but utamakn tnggjwb yg tu pnting.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...