Saturday, 13 August 2016

Sabtu punya cerita (13 Ogos 2016)

Pagi2 masak martabak maggie.. hehee.. belajar buat dari wife, Si Lala.. hehee.. lepas bekfes hantar Si Lala g keja.. Kesian diorang kene task force masa cuti hujung minggu ni.. Dah la xda gaji.. tapi xpa la diberi makanan percuma..

Lepas hantar Si Lala terus ke Serian, ambik Samsung Note 8 ejulz yg rosak.. tokey kedai bgtau x dpt repair. ermmm.. dah la perjalanan jauh.. Kalau ada sape2 yang guna Samsung Note 8 stuck kat logo samsung bila on tau cara repair boleh share kat ejulz k. tq. Susah xda whatsapp.. nak kerja susah.. nak buat bisnes Fresh Care pun susah.. risau takut customer order guna whatsapp..  buat masa ni ejulz guna hp biasa je dulu.. kalau nak order boleh sms @ call 0168500565 k..

apa itu Fresh Care? Fresh Care tu minyak angin yang ada pelbagai bau dan aroma.


Ni la minyak angin aromaterapi Fresh Care..


Klik sini 


18 comments:

  1. singgah follower : 1929
    http://belogs.blogspot.my/2016/08/wajah-baru-2.html

    ReplyDelete
  2. memang risau if phone problem.
    terutama kalau anak & asben aida jauh.
    risau...

    ReplyDelete
  3. susah gak tu sebab nak setel hal bisnes kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn bisnes je.. hal kerja pun ssh..

      Delete
  4. kena cari yg supplimentary lah kot ejulz :)

    ReplyDelete
  5. coba antar kede telefon rah jalan ban hock ok ann kuching phone repair. kede ya setakat sik menghampakan harapan mun pasal henpon. coba jangan sik coba

    ReplyDelete
  6. memang sedap bau dia.. lepas tu rasa sejuk je kalau sapu di leher..

    ReplyDelete
  7. minyak wangi tok 'panas giler' dalam fanpage kmk..ada jk org tanyak mok beli, mok order. sebab sebelum tok kmk pernah review myk tok lepas beli. kmk mdh sidak xda kmk jual. mun nk bli kmk berik link fb ktk..hope bisnes ktk maju. glemer eh myk tok

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...